ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Η ταράτσα είναι εκείνο το μέρος του κτηρίου το οποίο είναι εκτεθειμένο σε όλες τις θερμοκρασιακές μεταβολές της ατμόσφαιρας και τα καιρικά φαινόμενα (βροχή, ήλιος, χιόνι κλπ.). Με την μόνωση της ταράτσας προφυλάσσουμε το κτήριο από την ζέστη, το κρύο, την υγρασία και την μούχλα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης στους ενοίκους και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας με ποσοστό 60-70%. Η σωστή μόνωση χαρίζει στο εσωτερικό του κτηρίου δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη τον χειμώνα.

Η μόνωση των ταρατσών είναι μια εξειδικευμένη εργασία η οποία  πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία. Η εμπειρία και η ποιότητα των εργασιών μας είναι υψηλών και  σύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών με μακρόχρονα αποτελέσματα. Εκτός από την συμβατική μόνωση της ταράτσας υπάρχει και η ανεστραμμένη (η στεγανωτική στρώση προηγείται της θερμομόνωσης).

Αναλαμβάνουμε εργασίες Στεγανοποίησης:

 

  • Με ασφαλτόπανο
  • Με επαλειφόμενα πολυουρεθανικά υλικά και υδατοδιάλυτα

 

Αναλαμβάνουμε εργασίες Θερμομόνωσης:

 

  • Με εξιλασμένη πολυστερίνη
  • Με ρύσεις επιφανειών
  • Με φράγμα υδρατμών

 

Χρησιμοποιούμε υλικά των γνωστών εταιρειών :

ESHA – FIBRAN – DOW – BITULINE – IVAS HELLAS – KNAUF – SIKA – ISOMAT – VIMATEC – THERMOPROSOPSIS

Η στεγανοποίηση μπορεί να γίνει με επαλειφώμενα υδατοδιαλυτά και πολυουρεθανικά υλικά, με ειδικά τσιμεντοειδή, ανάλογα με την μελέτη της μόνωσης και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ιδιοκτήτη.


Βρείτε μας στο χάρτη

Βρείτε μας στο χάρτη